Algen Peeling Treatment.

Voor een nieuwe huid in 10 dagen.

De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen.

De Decaar Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces.

De microvezels van de peeling dringen tot diep in de huid door en verhogen zo de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.


Resultaat:

- Ontstekingen zoals puistjes zijn verminderd.

- De huid is fris, zacht en stralend.

- Fijne rimpels en lijntjes nemen af.

- De beschadigde huid is hersteld.

- De porien zijn verfijnd en de huid egaal.

CO2 Treatment.


Voor een algeheel gezondere huid.

Kooldioxide (CO2) staat centraal in deze treatment.

Dit geur- en kleurloze gas speelt een belangrijke rol in de zuurstoftoevoer naar de huid. Hoe meer zuurstof de huid bevat, hoe beter deze functioneert en hoe mooier en jeugdiger de huid eruitziet.

Kooldioxide zorgt ervoor dat de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam worden geactiveerd. Het lichaam denkt namenlijk dat er een zuurstoftekort is. Het reageert door de bloedcirculatie te versnellen, wat resulteert in een golf van vers zuurstof en transport van vitale voedingsstoffen naar de behandelde gebieden.


Resultaat:

- Fijne lijntjes verminderd.

- De huid is intensief gehydrateerd.

- De huid heeft een natural glow en is egaal.Renaissance Treatment.

Voor huidverjonging & versteveging.

De Decaar Renaissance Treatment wordt volledig afgestend op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt. De treatment kan in sterkte worden aangepast. Waardoor de boosters nog beter door de huid worden opgenomen. De Renaissance Treatment zorgt voor een ware wedergeboorte van de huid.


Resultaat:

- De stevigheid is aanzienlijk verbeterd.

- De diepte van rimpels is verminderd.

- De huid is stralend, jeugdig en gezond.

- De vermoeide en vale huid is weer fris.

- De celvernieuwing is gestimuleerd.


Deep Phyto Peeling Treatment.


Voor zichtbare verbetering van de huid.

De Decaar Deep Phyto Peeling is op basis van fruitzuren.

De peeling verbetert zichtbaar de huid en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen. Het indrukwekkende aan deze peeling is dat het snel en diep in de huid doordringt, waarhet zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. De Deep Phyto Peeling mag niet tijdens de zomermaanden worden uitgevoerd.


Resultaat:

- Door de zon beschadigde huid is hersteld.

- De huid heeft een gezonde gloed.

- Een doffe, vale en vermoeide huid zier er weer gezond uit.

- De talgproductie is verminderd, waardoor ontstekingen afnemen.

- Rimpels en lijntjes nemen af.

Boost My Skin Treatment.

Tijdens de Boost my Skin Treatment by DÉCAAR wordt de huid intensief gereinigd en voorzien van geconcentreerde werkstoffen. Deze treatment is een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat en duurt ongeveer 60 minuten.

De treatment wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. Als afsluiting ontvang je een passende huidverzorging en advies over welke DÉCAAR thuisverzorgingsproducten het beste bijdragen aan jouw skincare doelen.

Resultaten Boost my Skin Treatment by DÉCAAR

 • Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen.
 • Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.

Me Time Treatment.

De huid wordt intensief gereinigd en voorzien van hoog geconcentreerde werkstoffen. Tijdens een  langere massage  ontspannen de spieren, werkstoffen worden diep in de huid gemasseerd en de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op jouw huidconditie en wensen. 


Resultaten Me-time treatment by DÉCAAR:

 • Rimpels en lijnen zijn minder zichtbaar, de huid is ontspannen.
 • Een huid die straalt van gezondheid en vitaliteit.
 • Je huid is intensief doorbloed door de massage, waardoor je een mooie en natuurlijke glow hebt.
 • Een diep gereinigde huid, waardoor grove poriën, ontstekingen en oneffenheden zichtbaar zijn afgenomen.

Vergeet even alles om je heen, ervaar alleen de pure ontspanning en luxe van de Me-time treatment by DÉCAAR! Deze treatment is gericht op huidverbetering, maar ook zeker op ontspanning.

Oxygen treatment.

Tijdens de DÉCAAR Oxygen treatment wordt de huid voorzien van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon. Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Perfluorcarbon, wat is dat?

De belangrijkste werkstof in de DÉCAAR Oxygen treatment is perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Perfluorcarbon bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.

Perfluorcarbon heeft het vermogen om tot 49% van zijn volume op te nemen aan zuurstof.

Waarom is zuurstof zo belangrijk voor de huid?

Zuurstof is essentieel om de doffe en verouderde huid te verjongen en rimpels en lijntjes te verminderen. Zuurstof is ook van belang om acne op de juiste wijze te behandelen. Als je huid ademt, zal alles wat je daarna doet op het gebied van huidverzorging, nog betere resultaten geven.

Wanneer de huid geen zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

Als je niet genoeg slaapt, als je stress hebt of hormonale schommelingen ervaart, worden de gevolgen snel zichtbaar op de huid. Afvalstoffen uit de omgeving en een ongezonde levenswijze verergeren deze gevolgen, waardoor de huid er ver van gezond uitziet.

De DÉCAAR Oxygen treatment is bedoeld voor elke huid met tekenen van degeneratie (verlies van elasticiteit en kleur), vermoeidheid en zuurstoftekort.


Effecten DÉCAAR Oxygen treatment?

 • Voorziet de huid van moleculaire zuurstof in alle lagen.
 • Normaliseert de vochtbalans.
 • Verhoogt de aanwezigheid van collageen en elastinevezels.
 • Verhoogt het celmetabolisme, waardoor de productie van nieuwe cellen wordt gestimuleerd.
 • Verhoogt de aanwezigheid van bloedcellen.
 • Helpt bij de bloedcirculatie.
 • Activeert het herstel van de epidermale cellen.
 • Vermindert roodheid en ontsteking.

Voor welke indicaties is de DÉCAAR Oxygen treatment geschikt?

 • Rimpels en lijnen.
 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Grove poriën.