Reiki.

wat is reiki?

Reiki is energie, Rei staat voor geest of ziel en ki voor energie.

Je hebt reiki in verschillende gradaties, ik heb de 1e graad (fysiek niveau) en de 2e graad (emotioneel niveau).

Met reiki kan je blokkades in jou systeem opheffen, bijvoorbeeld gebeurtenissen in je leven die je soort van hebt verstopt in je onderbewust zijn.

Mischien denk je nu, waar heb jij het allemaal over en het zal allemaal wel.

Het was voor mij in het begin ook erg onwennig maar zeker interessant genoeg om verder uit te zoeken.

Reiki heeft mij zoveel verder geholpen met inzichten en een andere manier van instelling en leven, dat gun ik jullie ook!

Gewoon terug naar wie je was, dat is soms gewoon echt nodig in deze maatschappij.

Het is mogelijk om reiki te combineren met de Boost my skin gezichtsbehandeling, dan heb je niet alleen heerlijke verzorging voor je huid maar tijdens de massage voer ik ook reiki uit.

Het is niet zo dat je na 1 behandeling ineens alles anders gaat doen en je je hele leven op de schop moet gooien natuurlijk dit heeft tijd nodig, vandaar dat ik meerdere behandelingen in een "pakket" heb aangeboden.

Het kan gezien worden als hulpje bij je persoonlijke ontwikkeling en ik vind dat je dat jezelf altijd schuldig bent om daar aan te werken, en andere uiteindelijk ook maar eerst jezelf.


Ik ben totaal niet "zweverig" ik wil reiki graag introduceren op mijn manier. Luchtig, duidelijk en simpel en dan is het aan jezelf wat je er mee doet.

Je moet er wel voor open staan. Sommige voelen niks andere voelen wel duidelijk de energie, dit is heel verschillend. Als je niks voelt wil het niet zeggen dat het niks doet trouwens.

Dit zijn de pakketten die geboekt kunnen worden.

Er zit een intake bij en een chakra test, zo kunnen we samen bekijken waar we de nodige aandacht aan kunnen besteden. Door middel van hadopleggingen stroomt de levensenergie door je lichaam/chakra's.


Het fijne van de afstandsbehandeling is dat je dus gewoon thuis kunt blijven en de deur niet meer uit hoeft.

Ik maak op afstand contact met jouw energie en behandel je op die manier, dat is toch te gek!


Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op via de mail of whatsapp 0623285758.